ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ

Αρχική / ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ
Εστιατόριο

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, έχει γεμίσει τα καλάθια του με τους θησαυρούς της πλούσιας ηπειρωτικής γης. Αυθεντικές πρώτες ύλες, παραδοσιακά προιόντα καιαγνά υλικά αποτελούν τη βάση κάθε γευστικής δημιουργίας του. Αξιοποιώντας την σοφία τη φύσης, διαλέγουμε με προσοχή τα προιόντα που προσφέρει κάθε εποχή και ο σεφ τα ενώνει έξυπνα σε μοναδικά πιάτα που διεγείρουν τον ουρανίσκο. Τα φρέσκα χόρτα και λαχανικά, τα επιλεγμένα κρέατα από ελληνικές φάρμες τα διάσημα γαλακτοκομικά προιόντα της περιοχής αλλά και διαλεχτά βιολογικά προιόντα, είναι μόνο μερικές από τις αδιαπράγματευτες πρώτες ύλες της κουζίνας μας.Εδώ θα απολαύσετε ντόπιες συνταγές φτιαγμένες με μεράκι και προσήλωση στην μακρά κουλτούρα της περιοχής. Οι gourmet εκδοχές των εδεσμάτων, αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις αφού παντρεύονται έξυπνα με την γαστρονομική κληρονομιά του τόπου.

Από το ταξίδι στις γεύσεις και τις αισθήσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εξαιρετικές ποικιλίες κρασιών που συνθέτουν την κάβα μας και καλύπτουν κάθε γούστο και επιλογή. Βελούδινες κόκκινες και φρουτένιες λευκές ετικέτες συνοδεύουν αντίστοιχα τα πιάτα μπροστά σας ολοκληρώνοντας την εμπειρία κάθε γεύματος.Το εστιατόριο λειτουργεί καθ όλη τη διάρκεια της μέρας ξεκινώντας από νωρίς το πρωί, το πλούσιο παραδοσιακό ηπειρωτικό πρωινό, για να συνεχίσει με τις περίφημες χειροποίητες γαστρονομικές του προτάσεις το μεσημέρι και το βράδυ.

BAR

Στο μεγάλο ξύλινο bar, στον χώρο του lobby, καθίστε άνετα στα ψηλά και βολικά σκαμπό του, χαζέψτε το ιδιαίτερο décor του και απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας, συνοδεία ζεστών ή κρύων εδεσμάτων, με θέα τους «πίνακες» της ζαγορίτικης φύσης που απλώνονται έξω απ τα παράθυρα. Διαλέξτε ανάμεσα σε ευωδιαστά ζεστά ροφήματα, αναψυκτικά, κρασιά ή ποτά. Θα βρείτε τα πάντα.